(4 porsjoner)

800 g laksefilet eller makrell

2 ts sitronpepper

1 ts salt

smør til steking

1 kg nypotet

½ bunt reddiker

2 ss dill

DRESSING:

3 dl lettrømme

2 ss sitronsaft

2 ss sukker

2 ss dill

* Kok potetene i lettsaltet vann. Hell av vannet og damp potetene godt. Del dem i to og la dem avkjøles litt før de blandes med skiver av reddik og finhakket dill. Bland sammen rømme, sitronsaft og sukker til dressing. Rør inn finklippet dill.

Krydre fisken med salt og sitronpepper og stek den i 3 min på hver side.

Anrett fisk og potetsalat på tallerken og drypp over dressingen like før servering.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!