(4 porsjoner)

4 sommerkoteletter

smør til steking

4 gulrøtter

200 g sukkererter

1 lite blomkålhode

1 liten bunt persille

KRYDDERSMØR:

1 ss rød paprika

1 hvitløkfedd

2 ts grillkrydder

100 g smør

* Start med kryddersmøret. Finhakk paprika og ha det i en bolle. Tilsett finhakket hvitløk og grillkrydder. Del smøret i mindre biter og ha det i bollen. La bollen stå fremme i romtemperatur slik at smøret blir lett å røre sammen. Skyll og del grønnsakene i mindre biter. Kok dem i lettsaltet vann til de er møre, ca. 10 min. Stek sommerkotelettene mens grønnsakene koker. Rør sammen kryddersmøret. Hell vannet av grønnsakene og vend dem inn i kryddersmøret. Anrett grønnsakene og sommerkotelettene på tallerken og dryss over finklippet persille før servering. Server gjerne et godt brød til.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!