(4 porsjoner)

1 blandet salat (ca. 1 l)

1 rødløk

1 boks cherry­tomater

100 g jordbær

1 boks hermetiske artisjokkhjerter

10 sorte oliven

150 g parmaskinke eller annen spekeskinke

150 g salami

10 kapersmed stilk

50 g parmesanost

TILBEHØR:

brød

balsamicoeddik

olivenolje

* Vask og riv salaten. Skrell rødløken og skjær den i tynne skiver. Del cherrytomatene i to og jordbærene i fire. Del artisjokkhjertene i to og la dem renne av på et kjøkkenpapir. Anrett salaten på et stort fat. Begynn med salat, legg på skinke, salami og artisjokkhjerter, og legg til slutt på rødløkskiver, jordbær, oliven og kapers. Høvle til slutt over flak av parmesan.

Server med god olivenolje, balsamicoeddik og et godt brød.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!