Lettvint og mettende middagssalat
En lekker og mettende middagssalat lager du på under 20 minutter. Hemmeligheten er gode råvarer og et stort fat!

(4 porsjoner)
1 blandet salat (ca. 1 l)
1 rødløk
1 boks cherrytomater
100 g jordbær
1 boks hermetiske artisjokkhjerter
10 sorte oliven
150 g parmaskinke eller annen spekeskinke
150 g salami
10 kapersmed stilk
50 g parmesanost
TILBEHØR:
brød
balsamicoeddik
olivenolje
* Vask og riv salaten. Skrell rødløken og skjær den i tynne skiver. Del cherrytomatene i to og jordbærene i fire. Del artisjokkhjertene i to og la dem renne av på et kjøkkenpapir. Anrett salaten på et stort fat. Begynn med salat, legg på skinke, salami og artisjokkhjerter, og legg til slutt på rødløkskiver, jordbær, oliven og kapers. Høvle til slutt over flak av parmesan.
Server med god olivenolje, balsamicoeddik og et godt brød.