Sigurd Sollien smiler til livet

– Jeg er en glad laks

Sigurd Sollien er ikke den som tar livet så altfor tungt.

FLAKS MED LAKS: - Jeg elsker fisk, avslører Sigurd Sollien, som har premiere med «Smaken av Norge» på TV 2.
FLAKS MED LAKS: - Jeg elsker fisk, avslører Sigurd Sollien, som har premiere med «Smaken av Norge» på TV 2. Foto: Foto: Lasse Erikssson
Sist oppdatert
EDLE DRÅPER: -  Erling er utrolig dyktig og har lært meg masse, skryter Sigurd om TV-makkeren Erling Stenersen Sundal i «Smaken av Norge».
EDLE DRÅPER: - Erling er utrolig dyktig og har lært meg masse, skryter Sigurd om TV-makkeren Erling Stenersen Sundal i «Smaken av Norge». Foto: Foto: TV 2

Nå kan han også glede seg over suksess med sin nye TV 2-serie, «Smaken av Norge».

Starter fra bunnen av

- Mitt nye kosthold har kommet gradvis. Før brukte jeg gjerne ferdigmat og halvfabrikata, men så tenkte jeg: «Dette kan jeg gjøre bedre selv». Nå lager vi maten fra grunnen av, avslører Sigurd Sollien (42).

Hjemme i Oslo hos Sigurd, kona Seble Woldegabriel (39) og sønnen Marco (2), står god mat alltid i fokus.

Les også: Gift i hemmelighet

Ren meditasjon

- Jeg storkoser meg på kjøkkenet. Det er deilig å slappe av med matlaging, da får jeg en egen ro. For meg er det ren meditasjon, forteller Sigurd med et smil.

Tidligere har Sigurd vært knyttet til TVNorge, og blitt godt kjent gjennom suksesser som «Sjarmørskolen» og «Helt Historisk». Men nå er det TV 2 som har kapret TV-favoritten til «Smaken av Norge».

Les også: Sykmeldt etter danseskade

Et slag for norsk mat

I serien, som har premiere 18. mars, reiser Sigurd og kjendiskokk Erling Stenersen Sundal rundt i vårt langstrakte land på jakt etter lokale spesialiteter.

- Programmet har gjort meg mer bevisst på norsk matkultur. Jeg håper at vi med serien kan få gjenreist en stolthet for norsk mat. Som en bonus har jeg selv blitt bedre til å lage mat, og i tillegg får jeg betalt for det, ler Sigurd fornøyd.

Les også:

Lapskaus!

Fårikål!

Denne saken ble første gang publisert 19/03 2009, og sist oppdatert 05/05 2017.

Les også