Jenny Skavlan leder kokkekonkurranse på TV3

En kløpper på kjærlighetsmat

– Men jeg trodde jeg var flinkere enn det jeg er.

HELT CHEF: Jenny Skavlan skal lose TV3-seerne gjennom programserien som tar sikte på å kåre kongerikets beste amatørkokk.
HELT CHEF: Jenny Skavlan skal lose TV3-seerne gjennom programserien som tar sikte på å kåre kongerikets beste amatørkokk. Foto: Foto: TV3
Sist oppdatert
DOMMERTRIOEN: Eyvind Hellstrøm er allerede velkjent for TV-seerne gjennom programserien "Hellstrøm rydder opp". Tom Victor Gausdal og Jan Vardøen er heller ingen smågutter i kokkefaget.
DOMMERTRIOEN: Eyvind Hellstrøm er allerede velkjent for TV-seerne gjennom programserien "Hellstrøm rydder opp". Tom Victor Gausdal og Jan Vardøen er heller ingen smågutter i kokkefaget. Foto: Foto: TV3

Tirsdag er det premiere på TV3s storsatsing «MasterChef». Her skal norske amatørkokker komme seg ut av sitt eget kjøkken, og vise hele Norge hvilke kokkekunster de kan.

Programleder er Jenny Skavlan, og hun tar temperaturen på kjøkkenet blant nervøse og ivrige deltakere.

Dommerpanelet består av mesterkokkene Eyvind Hellstrøm, Jan Vardøen og Tom Victor Gausdal.

De skal vurdere resultatene og avgjøre om deltakerne har en mulighet videre i kokkekonkurransen, og om de kanskje kan bli Norges nye MasterChef.

I første episode går turen til auditionrunden i Trondheim

- Det er kult å få jobbe med dette. Her på «MasterChef» får man virkelig oppleve hvor stor rockestatus stjernekokkene har, forteller Jenny til Her og Nå.

Les også:

Slik steker du kjøtt

Slik trekker du torsk

- Hva er ditt eget forhold til matlaging?

- Vel, jeg må innrømme at jeg trodde jeg var flinkere enn det jeg er. Etter hver innspilling har jeg dratt rett hjem og lagd mat. Du blir veldig inspirert når du omgås så mange flinke folk.

- Favorittretter?

- Jeg er ikke særlig god på kjøtt, men italiensk mat er jeg god på. Dessuten elsker jeg tapas. Det er ekte kjærlighetsmat, sier den flotte programlederen.

TV-AKTUELL: TV3 tirsdag og torsdag kl. 20.30

Denne saken ble første gang publisert 15/03 2010, og sist oppdatert 06/05 2017.

Les også