HER ER MESTERKOKKENS 14 UTVALGTE KOKKER
Jakter på en arving
Eyvind Hellstrøm stoler på at hans utvalgte mesterkokk ikke sauser til hans gode navn og rykte.
I «Hellstrøm inviterer» på TV3 har Eyvind Hellstrøm vært snill som en kattunge i møtet med matglade kjendiser.
I «Hellstrøms mesterkokk» med start 8. mars, blir det mer temperament - og vi får garantert se klørne til løven fra Moss når han ikke lenger trenger å forholde seg til ømskinnede amatører.
14 av de mest talentfulle kokkene i Norge vil i Hellstrøms nye TV-program konkurrere om 250 000 og betalt studieopphold hos to av New Yorks ypperste restauranter - Per Se og Daniel. Begge med tre Michelinstjerner.
- Jeg er nådeløs. Vinneren skal være den personen jeg vil gå god for. Det er like mye mitt rykte som står på spill her, sier den høyprofilerte chef'en til Dagbladet.
Det vil både deltagerne og TV-seerne garantert merke...
Johan Ceren
Oslo/Gøteborg
Jobb: Kokk på Havsmak
Driver catering for Frognerfruer
James Maxwell Stewart (30)
Oslo
Jobb: Kjøkkensjef, Thon Hotels Arena
Har jobbet og vært lærling på flere kjente restauranter
Har startet to restauranter
Jørgen Sørheim (31)
Bergen
Jobb: Lærling, spisestedet på Høyden
Driver med piercing
Var 28 år da han ble kokk, motivasjonen var at han var overvektig
Karl Erik Pallesen (27)
Stavanger
Jobb: Kjøkkensjef, Gastronomisk institutt
Flere meritter med kokkelandslaget fra 2010-2012
Karla Siverts (23)
Oslo
Jobb: Kokk/soussjef på restaurant Strand
Har jobbet blant annet på Bagatelle.
Kim Haavard Larsen (24)
Harstad
Jobb: Eier og driver Umami Harstad AS
Kaptein på junior-kokkelandslaget
Lene Søreide (24)
Stavanger
Jobb: Konditor, Charles og de i Stavanger.
Kjell-Tore Nilsen (30)
Oslo
Jobb: Ass. kjøkkensjef på Konserthuset
Vært kjøkkensjef flere steder
Er utdannet vinkelner
Maria Næss (24)
Stavanger
Jobb: Kokk, Statoli Gjestehus
Har jobbet på Gordon Ramsays rewstaurant Maze i London.
Nina Kristoffersen (34)
Oslo
Jobb: Soussjef på Statholdergaarden
Har jobbet på flere gode Oslo-restauranter, målet er egen restaurant
Sølv i gastronomi-VM
Sebastian Myhre (28)
Oslo
Jobb: Produksjonssjef Sjokoladepiken
Finalist i Bocuse D'ôr i Norge/årets kokk
Har flere gode plasseringer i mesterskap
Simone Binaghi (26)
Milano/Oslo
Jobb: Kantineleder hos Schlumberger
Er italiener
Diverse erfaring fra restauranter i Italia og i Norge
Stefan Olsen (25)
Tønsberg
Jobb: Kokk på Sola Strand Hotel
Har konditorerfaring i tillegg til kokkeerfaring.
Øyvind Bøe Dalelv (21)
Bodø
Jobb: Kokk på Statholdergaarden
Har mange meritter med yrkeslandslaget og junior-kokkelandslaget. Flere 1. plasser.
Elsker å konkurrere!
Denne saken ble første gang publisert 16/02 2012, og sist oppdatert 06/05 2017.