JØRN HOEL DISKER OPP

Svinger seg på kjøkkenet

Jørn Hoel fikk opp øynene for kulinariske fristelser da han ble lei av det som ble servert på landeveien. Nå er han blant landets fremste hobbykokker og vil gjerne få gutta til å stille opp mer på kjøkkenet.

Sist oppdatert

– Mat er en viktig del av livet mitt, og jeg synes det er veldig koselig å dele nye matopplevelser med andre, forteller Jørn Hoel (57) til Her og Nå. Han er hjertelig tilstede på Kulinarisk Institutt i Oslo, i anledning en konkurranse som en matvareprodusent har arrangert. I likhet med de andre foreldrene som er tilstede, og som far til Milla på syv år, er han også opptatt av å engasjere sine barn i matlagingen hjemme. Noen av tipsene hans får du på troffelhelt.no

Gi barna ansvar

– Det gjelder å satse på det enkle og smakfulle, forteller Jørn til de andre matentusiastene. Den folkekjære artisten synes det er flott når hele familien deltar i matlagingen.

– Barna liker å få ansvar. La dem få lukte på timian og rosmarin, og la dem få bli med på kjøkkenet, sier Jørn.

Les mer i ukens Her og Nå

Denne saken ble første gang publisert 28/01 2015, og sist oppdatert 02/05 2017.

Les også