Oppskrift på brownieskake

Spennende vri på en favoritt

Brownies faller alltid i smak, og med innslag av trøffel blir det helt uimotståelig.

BROWNIES MED TRØFFEL: Noen ganger blir kaka du elsker enda bedre.

BROWNIES MED TRØFFEL: Noen ganger blir kaka du elsker enda bedre. Foto: Olof Abrahamsson

Publisert Oppdatert

Brownieskake surprise

10 biter

125 g smør

125 g mørk sjokolade

3 dl sukker

1 ts vaniljesukker

2 egg

3 dl hvetemel

2 ss kakao

1 krm salt

100 g melkesjokolade

Topping:

100 g minimarshmallows

1 boks karamellisert kondensert melk

Trøffel:

100 g melkesjokolade

100 g mørk sjokolade

1 1/2 dl fløte

Pynt:

jordbær

 

1. Sett ovnen på 175°. Knekk den mørke sjokoladen i biter og smelt den sammen med smør i en kjele. Tilsett sukker, vaniljesukker og egg.

2. Sikt i mel, kakao og salt. Hakk melkesjokoladen og tilsett den. Hell røren i en form (24 cm i diameter) og stek den midt i ovnen i 20 minutter.

3. Strø over minimarsmallows og sett kaken inn i ovnen igjen i et par minutter til de har begynt å smelte. Ta den ut igjen og bred forsiktig over karamellisert kondensert melk. Avkjøl kaken.

4. Trøffel: Hakk all sjokoladen. Kok opp fløte og hell det over sjokoladen. Rør rundt til den har smeltet og bred røren over kaken. Når det har stivnet pynter du med jordbær.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag