6 porsjoner:

100 g mørk sjokolade

4 egg

1 dl sukker

1 ts vaniljesukker

skall av 1 appelsin

2 ss presset appelsinsaft

2 dl kremfløte

2 dl tyrkisk yoghurt

200 g nutella, romtemperert

 

1. Brekk sjokoladen i biter og smelt den over vannbad. Ta den av varmen og la den avkjøles litt.

2. Skill eggene. Pisk eggeplommene med halvparten av sukkeret og vaniljesukkeret til en porøs røre. Tilsett appelsinskall og saft.

3. Rør i sjokoladen. Pisk eggehvitene til skum, tilsett resten av sukkerert og pisk til du har en marengs. Pisk fløten og bland med yoghurten.

4. Ha kremen i eggeblandingen og vend til slutt i eggehvitene. Legg lagvis røren og nutella i en form. Sett den så i fryseren i 4 timer, semifreddoen skal være halvfryst. Pynt med appelsin.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!