Paideig

4 dl hvetemel

2 ts tørrgjær

2 ts sukker

1 ½ dl lettmelk

2 ss smør, smeltet

Fyll

5 dl blåbær

10 g frisk ingefær, revet

1 ss potetmel

4 ss sukker

 

1. Bland alle ingrediensene til deigen og rør den raskt sammen. La den hvile tildekket i ca. 20 minutter. Kjevle deigen ut og kle en paiform, ca. 24 cm i diameter. Prikk bunnen godt.

2. Bland bær med ingefær, potetmel og sukker og hell det i formen. Det er unødvendig å tine fryste bær. Stek paien nederst i ovnen ved 180 °C i ca. 40 minutter. Server paien lun med vaniljekesam til.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!