Med Mascarpone i kremen blir denne kaken akkurat så god at det ikke holder med et stykke.

 

Ingredienser:

210 g hvetemel

1 ss bakepulver

150 g sukker

3 dl fløte

2 egg

1 ts bakepulver

¼ ts natron

125 g blåbær

125 g bringebær

250 g mascarpone

120 g ferdig gelé

(kan sløyfes)

1,2 dl vaniljesaus

mandelspon

bær til pynt

 

1. Sett ovnen på 180 grader. Smør en springform 22 -23 cm. Ha mel, bakepulver, natron og sukker i en bolle, pisk eggene lett sammen med fløten før du tilsetter dem og vaniljeessens.

Bland godt.

2. Dryss mel over bærene (pass på å riste godt av) før du vender bærene i røren. Hell røren i kakeformen og stek kaken midt i ovnen i 50–55 minutter. La den avkjøles fem minutter i formen før du lar den blir helt kald på en rist. i kakeformen.

3. Når kaken er avkjølt, pynter du den med mascarpone, vaniljesaus, gelé, friske bær og mandelspon.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!