Oppskrift på Dronning Maud dessert:

Like lekker som den høres ut som

Dronning Maud dessert er en fløyelsmyk fornøyelse

EN DRONNING VERDIG: Denne desserten har en smak av piff ved seg.

EN DRONNING VERDIG: Denne desserten har en smak av piff ved seg. Foto: Karen Elise og Lars Lindberg/ Norske Bilder

Publisert Oppdatert

Ingredienser:

4 egg

4 ss sukker

4 dl fløte

4 plater gelatin

kokesjokolade

 

1. Legg gelatinen i bløt. Pisk sukker og egg til stiv og luftig eggedosis. Fløten piskes til krem og blandes sammen med eggene. Smelt gelatinen i vannbad og rør den forsiktig inn i en tynn stråle. Legg skjefull på skjefull i en serveringsbolle, riv kokesjokolade over og legg på nye skjefuller med kremblanding, slik at du får striper med sjokolade innimellom den lekre, luftige kremen. Riv godt med sjokolade over toppen, og la kremen få stå kjølig et par timer før servering.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning