Oppskrift på sitron- og mandelostkake

Lekker vri på ostekaken

Vanligvis bruker vi kjeks i ostekake, men italienske mandelkaker, amarettikjeks, gir en spennende smak. 

PORSJONSKAKE: Legger du kaken i små glass blir de ekstra dekorative.

PORSJONSKAKE: Legger du kaken i små glass blir de ekstra dekorative. Foto: Ove Lindfors

Publisert Oppdatert

4 porsjoner

ca. 80 g amarettikjeks 

1 dl sitronkrem (lemon curd)

100 g philadelphiaost    

2 ts limoncello eller sitronsaft

1 1/2 dl kremfløte

ca. 2 dl blåbær

ristede mandelspon

 

1. Knus kjeksen grovt.

2. Rør sammen sitronkrem, ost og limoncello. Pisk fløte og vend den i osterøren.

3. Legg kjeks, ostekrem og blåbær lagvis i fire glass. Avslutt med ristede mandelspon.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag