Oppskrift på kirsebærmuffins:

Kirsebær på toppen

Muffins er raskt og enkelt å lage. Med bær blir de ekstra saftige.

ENKELT OG KJEMPEGODT: Kirsebærmuffins er en vinner til kaffen.
ENKELT OG KJEMPEGODT: Kirsebærmuffins er en vinner til kaffen. Foto: Olof Abrahamsson
Sist oppdatert

Ingredienser (12 stk)

 

150 g smør, romtemperert

2 dl rørsukker

2 egg

1/2 dl melk

3 dl hvetemel

1 ts bakepulver

1 1/2 dl kirsebær, uten kjerne

 

Pynt

Krem, kirsebær

 

1. Ovn: 200°. Rør smør og sukker luftig. Tilsett et egg om gangen mens du pisker. Ha i melk og melk blandet med bakepulver.

2. Vend i kirsebær og fordel røren i muffinsformer. Stekes midt i ovnen. Pynt med fløte og kirsebær når muffinsen er avkjølt.

 

Denne saken ble første gang publisert 23/09 2015, og sist oppdatert 02/05 2017.

Les også