Browniekake med kaffesmak:

Enkel men full av futt

Denne kaken er kjempelett å lage og har en god smak av kaffe og kakao. Serveres gjerne med noen marsipankyllinger og litt nypisket krem.

BROWNIES: Denne enkle kaken smaker spesielt godt for alle som er glad i kaffe.

BROWNIES: Denne enkle kaken smaker spesielt godt for alle som er glad i kaffe. Foto: Ove Lindfors

Publisert Oppdatert

8 biter

200 g smør

3 dl sukker

1 dl kakao

3 ss espressopulver fra Nescafe

2 tsk vaniljesukker

3 egg

3 dl hvetemel

(1 ss kaffelikør eller cognac – kan sløyfes)

 

Slik gjør du

1. Sett ovnen på 175 grader. Smør en springform, (24 cm).

2. Smelt smøret i en kjele. Ta den av varmen og tilsett sukker, kakao, vaniljesukker og kaffepulver. Tilsett ett egg om gangen og til slutt melet. Smak til med likør eller cognac.

3. Hell røren i formen og stek kaken nederst i ovnen i cirka 25 minutter. Kaken skal være litt løs i midten. Avkjøles på rist, da stiver den ytterligere. Dryss over kakao ved servering.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag