8 biter

200 g smør

3 dl sukker

1 dl kakao

3 ss espressopulver fra Nescafe

2 tsk vaniljesukker

3 egg

3 dl hvetemel

(1 ss kaffelikør eller cognac – kan sløyfes)

 

Slik gjør du

1. Sett ovnen på 175 grader. Smør en springform, (24 cm).

2. Smelt smøret i en kjele. Ta den av varmen og tilsett sukker, kakao, vaniljesukker og kaffepulver. Tilsett ett egg om gangen og til slutt melet. Smak til med likør eller cognac.

3. Hell røren i formen og stek kaken nederst i ovnen i cirka 25 minutter. Kaken skal være litt løs i midten. Avkjøles på rist, da stiver den ytterligere. Dryss over kakao ved servering.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!