Veien til framtida er full av godsaker.

Maja Söderberg

De aller fleste setter pris på en søtsak eller to - kanskje spesielt nå i juletiden. Disse godbitene lager du kjapt og greit i en langpanne. Du kan godt eksperimentere med andre typer nøtter om du vil.

Søt konfekt smaker uansett nydelig til kaffen etter et bedre måltid.

Vi du kokkelere mer, kan det kanskje friste med små, søte Sarah Bernard, hjemmelaget marsipan, eller tradisjonelle desserter med en moderne vri?

 

Festkonfekt

Oppskrift av Marit Røttingsnes, foto: Øistein Westlie. Oppskriften sto i Familien nr 26/14.

Ingredienser:

250 g mandler

125 g melis

1 stk eggehvite

50 g kokesjokolade, mørk

1 ts delfiafett

mandler, malte

sjokoladehjerter

500 g sukker

2 dl fløte

200 g smør

50 g delfiafett

250 g salte peanøtter/cashewnøtter

50 g kokesjokolade, mørk

50 g melkesjokolade

Høyde (px): Bredde (px):

Inviter til julefest!

I Familien nummer 26/2014 finner du oppskrifter på julens beste middager. Bladet er i salg nå!

Ønsker du Familien hjem i postkassen? Kontakt abonnementservice, (00 47) 22 58 57 70, abo-familien@egmont.com, eller sjekk det flotte tilbudet her.

Flere oppskrifter?

Klikk her for å komme til Familiens matside.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!