Røisheim Hotell

RØISHEIM HOTELL: Hotellet er et fredet gårdstun fra 1700-tallet, som setter en romantisk ramme rundt bryllupsfeiringen. © Røisheim Hotell

Røisheim Hotell

RØISHEIM HOTELL: Her er det vanlig å feire bryllup i tre dager til ende!

PRAKTISK INFORMASJON

Antall personer til middag: 52 personer

Antall personer til overnatting: 24 dobbeltrom

Eksklusiv leiepris: 190.000,- med alt inkludert fredag til søndag, inntil 52 personer.

www.roisheim.no

Røisheim Hotell i Bøverdalen

Omringet av det vakre fjellandskapet i Bøverdalen ligger Røisheim Hotell. Hotellet er et fredet gårdstun fra 1700-tallet som i dag er innredet med moderne komfort, men med den gamle stemningen bevart. Stedet har spesiell antikvarisk verdi og ble fredet allerede i 1923. Her finner du fred og ro i romantiske omgivelser. På Røisheim er det vanlig å feire bryllup tre dager til ende ved å leie hele stedet fra fredag til søndag. Da er alt inkludert fra ankomst til avreise. Alle gjestene får middag med vin på fredag, frokost på lørdag morgen, musserende vin før middag og deretter en flott festmiddag med vin. Etter et utsøkt måltid serveres kaffe avec og en drink i baren. Bryllupshelgen avsluttes med felles frokost før avreise på søndag.

Røisheim serverer sine egne slottstappede kvalitetsviner og eksklusiv gourmetmat med lokale råvarer som utgangspunkt. Etter middag er det dans på låven og fest ut i de små timer. Røisheim tar også imot mindre bryllupsselskaper.

opaker gård

OPAKER GÅRD: Bryllupsmiddagen serveres i stabburet fra 1837.

PRAKTISK INFORMASJON

Antall personer til middag: 85 personer

Antall personer til overnatting: 48 fordelt på 26 rom, flest doble og noen enkle. (Ekstra innkvartering på gjestgiveriet 10 min. unna.)

Pris pr. kuvert: fra 1000,- inkl. aperitiff og kanapeer, middag med vin, kaffe avec og noe godt fra baren.

Pris overnatting: dobbeltrom 705,- pr. person.

www.opaker.no

Opaker Gård på Kirkenær

Romantisk bondebryllup får du på Opaker Gård på Kirkenær, ca 1t og 45min fra Oslo og 1t fra Elverum. På Opaker Gård står mat fra naturlige og lokale råvarer i sentrum. Den anerkjente kokken Charlotte Omsted Mohn disker opp med de lekreste retter fra spesielt utvalgte lokale leverandører.

Hva med helsegris fra Tangentunet eller spennende ost fra Finnskogen? Du får hele stedet for deg selv enten lørdag til søndag eller fra fredag til søndag. Bryllupshelgen starter da med en uformell sosial grilling i lavvoen på fredag kveld og gårdsfrokost på lørdag morgen. Vielsen kan holdes i Grue kirke eller på gårdstunet. Bryllupsmiddagen serveres i stabburet fra 1837 og gjestene kan overnatte enten i drengestuen eller på låven. Her er det innredet med lekre farger og gode senger, du skal sove godt som gjest på Opaker gård. Det hele avsluttes med felles brunsj på søndag før avreise. Her blir det ekte bondebryllup tre dager til ende!

haga restaurant

HAGA RESTAURANT: Lekre store moderne lokaler innbyder til et stilig bryllup. © Werner Anderson

PRAKTISK INFORMASJON

Antall personer til middag: 100 personer

Pris pr. kuvert: 4 retter med vin fra kr 1000,- pr. person

www.hagagolf.no

Haga Restaurant, Bekkestua

Ikke langt fra hovedstaden finner du Haga Restaurant ved Haga Golfklubb i Bærum.

Lokalene er nye, lekre og moderne med store vinduer fra gulv til tak og utsikt til grønne omgivelser. På Haga kan du foreberede deg på en matopplevelse av de sjeldne. Kokken er nemlig den kjente Terje Ness som har en rekke utmerkelser på sin kokke-cv. Han er både verdensmester i kokekunst og ble vinner av den prestisjefylte konkurransen Bocuse Dòr i 1999. I tillegg til dette fikk han en stjerne i Guide Michelin da han var kokk på en restaurant i Oslo. Det er plass til mange gjester og de stilrene og vakre lokalene setter særpreg på arrangementet. Hvis været tillater det kan velkomstdrinken nytes på den flotte terrassen. Her kan du feire et skikkelig gourmetbryllup i landlige omgivelser, men med Oslo bare en kort biltur unna.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!