Under den blomstrende pergola.

Bryllupsbordet er dekket med hvit duk, hvite tallerkener, enkelt bestikk og klassiske glass. Dette skaper en rolig bakgrunn til rosene og de festelige gullstolene.

Det hjemmelagede menykortet ligger over servietten og holdes på plass med et transparent sløyfebånd og en rose. Klipp et stykke kartong på 16 x 8 cm. Klipp buer langs kanten oppe og nede og skriv menyen med din peneste håndskrift! Gjestens navn er skrevet på et stykke papir, 10-12 cm i høyden og 22 cm i bredden, det er klippet i buer, limt sammen med en limstift og plassert rundt et lite glass med telys. Dekorativt! Krydderet, i dette tilfellet rosepepper, er blandet med roseblader i fine små østersskall.

Det vakre rosedryss.

Borddekorasjonen består bl.a. av friske roser, som flyter i et kakefat sammen med stearinlys. Ved hver kuvert står en liten perlemorsskål med duftende roseblader.

TYLL: Pose laget av tyll, med kort inni.

TYLL: Pose laget av tyll, med kort inni. © Linnea Press

Invitasjonen er også en duftpose, som etter bryllupet kan spares på som et minne! Skriv invitasjonen på kartong 9x12 cm, lim på tørkede roseblader. Klipp til 2 stk. tyllbiter på 18x18 cm med en takkesaks. Legg invitasjonen imellom tyllstykkene og sy dem sammen. Dryss gjerne flere, tørkede løse roseblader imellom. Brett et smalt satinbånd på 60 cm og sy det fast i kanten, så det danner en stropp. Pynt med en tørket rose. De søte brudepikene er enkelt kledd i gymdrakter og gymsko, med kun et gjennomsiktig tyllskjørt utenpå! Håret er pyntet med vakre, friske roser. Vinger har de også fått til denne spesielle dagen. En liten kurv til rosebladene hører også med.

Gymskoene er blitt pynet med hvite silkeroser og er bundet opp med satinbånd. Husken er pyntet med kunstige roser for anledningen, bundet opp med blomstertråd.

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!