HUSKELISTE

10 ting brudeparet ofte glemmer

Har dere alt under kontroll? De små detaljene går ofte i glemmeboken på den store dagen.

Foto: Coralee Estelle Photography
Sist oppdatert

1. BRYLLUPSGAVENE. Sørg for å ha noen som kan hjelpe dere med å frakte bryllupsgavene hjem dagen etter bryllupet, så slipper dere å stresse med det på morgenen.

2. NATTMAT. Etter en lang dag og en sen natt er det lurt å servere litt nattmat til gjestene. Det er kanskje flere timer siden middagen, og etter all dansingen kan det være godt med en pølse eller to.

3. GJESTEBOK. Legg frem en gjestebok hvor gjestene kan skrive en personlig hilsen til brudeparet. Det er veldig hyggelig å kunne lese igjennom hilsenene når dere er tilbake fra bryllupsreisen for eksempel.

4. HJELPERNE. Sørg for at de som hjelper til i bryllupet også får i seg litt mat. En av de som trenger mat og drikke i løpet av dagen er blant annet fotografen.

Sørg for at forlover/brudgom vet hvordan knapphullsblomstene fungerer.
Sørg for at forlover/brudgom vet hvordan knapphullsblomstene fungerer. Foto: Coralee Estelle Photography

5. PAKKE TIL BRYLLUPSNATTEN. Husk å pakke ned skift til dagen derpå (nye klær, sko, undertøy, toalettsaker, morgengaven, osv.), og få forloveren din til å ta den med dit den skal. Det er ikke like gøy å måtte sette seg ved hotellfrokosten i brudekjolen.

6. KJØREPLAN. Del ut kjøreplaner til sjåføren, toastmasteren, fotografen og alle andre som skal hjelpe til med oppgaver.

7. KNAPPHULLSBLOMSTENE. Sørg for at forlover/brudgom vet hvordan knapphullsblomstene fungerer.

8. TALENE. Glem for all del ikke talene! Be forloverne om å ta vare på de og sørge for at dere får dem under middagen.

9. FOTOGRAFEN. Sørg for at fotografen vet hvem som er familie, så slipper dere å få bilder av bare kollegaer og ingen bilder av mor og far idet de ankommer vielsen.

10. GAVEBORDET. Ha en skikkelig plan for åpning av gaver. Husk små hvite klistrelapper som nummereres (fest en på gaven, og en på kortet som fulgte med), og lag en nummerert gaveliste.

Denne saken ble første gang publisert 25/06 2014, og sist oppdatert 01/05 2017.

Les også