Ytterlige 10 band og artister å holde utkikk etter!

Mer musikk til folket!

Publisert Oppdatert

I godteskålen er det søtt og salt, både herfra og internasjonelt!

Det så ut til at folk satte pris på den første runden, så da fortsetter vi like greit å rote litt i platehyllen til Ulvedal, og drar fram flere av våre mindre kjente favoritter, både fra innland og utland. Håper dere alle finner noe som faller i smak, i vi setter selvsagt pris på alle som har lyst å dele sine egne tips i kommentarfeltet! Køyr!

.

Disasterpeace

Opprinnelse: New York, USA
Sjanger: Chiptune

For de uinformerte, er chiptune kjælenavnet på musikk som er inspirert av gamle spillhymner, som oftest fra 8-bit æraen. Disasterpeace, eller Rich Vreeland, er en av de mer kjente artistene, og har blant annet laget lydsporet til spillet 'FEZ'. Han er ikke blant dem som holder seg strengest til gamle fremgangsmåter, og mikser titt og ofte inn både gitar og litt mer atmosfæriske elementer.

.

Lumsk

Opprinnelse: Sortland
Sjanger: Melodisk metalcore/death metal

Etter at In Grief takket for seg med et ganske heftig album i vaken, startet fire av de resterende medlemmene dette bandet. Foreløpig har de kun gitt ut en selvtitulert EP, men den smaker godt! Det virker ikke som om de helt har bestemt seg for hva de vil være, men det er kanskje en bra ting. Her er det både spor av The Ocean, Unearth, djent og reinspikka Gøteborg-metal!

.

Rumpelstiltskin Grinder