Musikk og humor:

Weird Al Yankovic ENDELIG til Norge!

Kongen av musikk-parodier endelig på signingsferd til vår lille steinrøys, og DU kan vinne billetter!

Publisert Oppdatert

"Weird Al" Yankovic har siden han slo igjennom på midten av 80-tallet, levert hysterisk parodi-pop. Og polka. Men ikke la det stoppe deg fra å digge ham.

Like a surgeon, Eat it, Amish Paradise, Smells like Nirvana...

Joda, listen over Weird Als godmodige men treffsikre parodilåter er lang som kvelden før påskeaften. Selv om han alltid har vært en del av den populærmusikalske "bakgrunnsstøyen" var det først i fjor at det virkelig løsnet for den gamle humorlegenden.

Da albumet "Mandatory Fun" ble sluppet 15. juli i fjor, suste rett inn på toppen av Billboards Topp 200 Albumliste. Det er første gang et humoralbum har debutert førsteplass.

Ved lanseringen av albumet hadde Weird Al verdenspremiere på hele åtte videoer i åtte dager, og tok internett med storm.
Videoene, inkludert parodier av Pharrell Williams '"Happy" ("Tacky"), Robin Thickes "Blurred Lines" ("Word Crimes"), Lordes "Royals"("Folie"), og Iggy Azaleas "Fancy" ("Handy"), fikk over 46 millioner visninger bare den første uken.I tillegg debuterte "Word Crimes" på Billboard Top 40, noe som gjør Al til én av tre personer som har hatt Topp 40 singler i alle de siste fire tiår.