fine tips:

Topp 10 ting å gjøre i bilkø

Aaah, sommer! Det betyr stort sett EN ting - bilkø. Her er tipsene for å ikke klikke

Publisert Oppdatert

Det er sommer. Det betyr at store deler av Norges befolkning skal forflytte seg fra et sted med drittvær til et annet sted med drittvær. I bil.

At nordmenn er et fredelig folkeferd vet vi. Med visse unntak (som kommentarfeltene under artikler på dagbladet.no) er vi stort sett elskelige og trivelige. Og ingen steder kommer det tydeligere frem enn under køkjøring på sommeren.
Det er bemerkelsesverdig få mennesker som klikker i trekant etter å ha tilbrakt 3 timer i en tett kupe sammen med 5-årige unger på sukkerrush og Kaptein Sabeltann på stereoen.

Det er faktisk så man føler seg som et dårlig menneske; er man virkelig den eneste som fantaserer om hvordan det ville vært å ha montert et batteri pingvinraketter på biltaket og gjenskapt Independence Day langs fylkesveiene?

Nei, vi er mange som har det sånn. Og for alle oss har vi denne listen over topp 10 ting å gjøre når man er stuck i en bilkø.

10. Stikk hodet ut av soltaket og lat som om du er kaptein på en ubåt.

9. Tut riffet på "Smoke on the water" og se hvor lang tid det tar før folk catcher det og henger med.

8. Se hvor langt du kommer på "Gubben og Gamla"-sangen. Ikke gi deg før "5000-ball kom og 5000-ball dro..." Fungerer også med "99 bottles of beer on the wall"

7. Rus motoren i 10 minutter og grill deretter pølser på topplokket.

6. Kle deg i bikini og lek sexy panserpike. Spesielt dersom du er en tobarnsfar med ølvom og innehud.

5. Se om du klarer å dra en burn-out lenge nok til at brannvesenet tror det er skogbrann og stiller med slukningshelikopter.

4. Hent frem slukstanga, kast inn i nærmeste kratt og se om du klarer å fange ekorn.

3. Fake en høylytt krangel med partneren din. Rop at du vil skilles, ta bilnøklene og gå. Sjekk hvor mange som later som om de ikke følger med.

2. Oppdatér Facebook hvert 5. minutt: "Fortsatt i bilkø. Suresmilefjes."

1. Unngå hele problemstillingen. Bli hjemme.

Har du noen gromme tips? Kommentarfeltet er åpent.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning