Tidenes beste trailer!

Gjør dere klare til å få sokkene blåst av føttene!

Publisert Oppdatert

Er du en av dem som syns alt var mye bedre på 80-tallet? Da kommer traileren til filmen 'Kung Fury' til å få regnbuer til å skyte ut av hver eneste kroppsåpning!

Svenskene i Laser Unicorn vet hva de vil ha ut av en film, og ved hjelp av Kickstarter, har de fått mer enn nok midler til å gjøre drømmen til virkelighet. Hvis du syns det er for få tidsreisende kung fu-politimenn og vikingbabes med maskingevær som rir på dinosaurer i dagens filmer, så kommer du til å bli hodestups forelsket i denne røveren!

Folka bak dette mesterverket estimerte at de trengte litt over en mill. for å gjøre en 30 minutters rauvsparkende kalkunridetur til virkelighet, men endte opp med nesten det firdoble! Sammen med andre interesserte investorer, kan dermed en full-lengder bli satt til verks også! Vi sørget i hvert fall å chippe inn på originalprosjektet, og venter sitrende på den dagen 'Kung Fury' dumper i posten!

For dem som gikk glipp av muligheten til å backe filmen, er det ingen grunn til å frykte. Laser Unicorn planlegger å gjøre den gratis tilgjengelig på nett. Gled dere!

Abonnér på Pondus, da vel!


Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning