Ti typer du ikke kan stole på!

Din paranoide guide til sikkerhet!

Publisert Oppdatert

Det er en farlig verden der ute! Hver eneste person du møter er en potensiell zombie-virus-smitte-bærer eller et romvesen i forkledning. Noen vil kanskje kalle det paranoide fantasier, men vi velger å kalle det en kløktig overlevelsesstrategi.

Nedenfor finner dere våre eksperttips på typer dere bør holde dere lengst mulig unna. Ha gjerne med dere røykbomber, eller sitér fra en av Ari Behns bøker for å forvirre fienden mens dere smidig og lydløst forsvinner inn i natten. Klar, ferdig, GÅ!


1. Folk som liker sylteagurk.
Det er et velkjent faktum at syltet mat oppstod rundt samme tid vi fikk våre første besøk av utenomjordisk liv. Det er ingen tilfeldighet at disse skapningene trenger sur lake for å overleve.

 

2. Folk som går med fotballdrakt, men ikke kan navnet på laget.
"Hvem? Chelsea? Nei, hun kjenner jeg ikke..." Denne personen er undercover og prøver å infiltrere gruppen deres! Kast dem på dør!

 

3. Folk som alltid forteller sannheten.
Dette høres kanskje ut som en person man virkelig kan stole på, men med tanke på at alle har minst tre skjeletter og et sort får i skapet, så kan man aldri fortelle dem noe som helst.

 

4. Folk som liker golf, maraton, og annen sovesport.
Det fins ikke et eneste interessant element i disse sportene, og dermed kan vi bare klø oss i hodet og undre over hvilke skumle planer de egentlig pønsker ut når de sitter der og tilsynelatende følger med på skjermen.

 

5. Øko-aktivister.
De vil bare ha alt for seg selv!

 

6. Folk som sier du har vunnet en konkurranse du ikke har deltatt i.
Seriøst, folkens. At denne form for svindel fortsatt eksisterer, beviser bare hvor dumme vi er...

 

7. Folk som takker ja til å bli med deg hjem for å se på cola-kork samlingen din.
Det er bare til å innse det. Det er ingen som vil se på den siste batchen av vintage-korker du snopte på eBay. Hvis noen biter på denne sjekkereplikken, så tar du beina på nakken pronto! De må aldri få vite hvor du bor!

 

8. Folk du ikke husker i det hele tatt, men som kan navnet ditt og alt om deg.
Noen av dere tenker kanskje at dette er en som dere gikk i klasse med halvannet år på barneskolen, eller at dere møttes på en ganske fuktig fest en gang. Men, dem av oss som har sett Terminator, har allerede forduftet...

 

9. Folk som hører på country og danseband.
Her gjelder samme prinsipp som nummer 4.

 

10. Folk som setter ordene "Ellevill komedie", "Norgesvenner" og "Nummer 1 på listene" på musikk og filmer.
Ting som er merket med disse ordene eller lignende pjatt, kan trygt styres unna! "Nummer 1 på listene" har ikke betydd noe siden 70-tallet. "Norgesvenner" er et tegn på et band som allerede er død og begravet, de vil bare ikke innse det ennå. "Ellevill komedie" betyr "sørgelig forsøk på humor"...

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning