Konkurranse:

The Rocka Quiz

Vinn Epiphone gitar og annet rockestash!

Publisert Oppdatert

Hvis du hadde fått en ny sjanse til å oppleve ungdomsdrømmen, ville du grepet den? Er det noe som heter "Too old to Rock n Roll"?

Det er temaet i vårens mest bittersøte doku-komedie "The Rocka".

Møt Big B Thunders. En tilårskommen kar med høyt hårfeste og lavt tyngdepunkt. Med en drøm om å gjenoppleve suksessen med ungdomsbandet sitt. Vi følger han og bandet hans gjennom oppturer og nedturer på vei mot sin flik av stjernehimmelen.

Filmen har premiere førstkommende fredag, men vi i redaksjonen har fått smugtitte på den, og vi kan garantere både stor humor, øyeblikk minst like kleine som The Office og danske Klovn.
I tillegg er det en sår undertone som gjør at latteren ofte setter seg fast ett sted rundt hjertet. Man kan ikke annet enn å føle med anti-helten Big B Thunders i hans kamp for å fylle drømmene - og konsertlokalene.


VINN Rocka gitar!

I forbindelse med filmpremieren har The Rocka og musikk-kjeden 4Sound har gitt oss en Epiphone ES335 Dot vi deler ut til den som klarer å svare riktig på vår Rocka Quiz.

Dette er en replika av en av de virkelig klassiske rockegitarene til Gibson, og vil gjøre seg godt hengende rundt halsen på nettopp deg. - eller noen andre som har lyst å vinne den.

I tillegg deler vi ut 5 eks hver av disse filmene:

Punk's not dead

Glastonbury- The Mud, the Music, The Madness:

Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på quizen som starter på neste side.

Vi trekker vinnerne neste mandag!