aaaawesome!

Smugtitt i Eliteserien 13!

13 er ikke nødvendigvis et ulykkestall...

Publisert Oppdatert

Vi har kommet helt frem til bok 13 i den ultimate Pondus-bokserien. Og milde malunka, for en bok det har blitt!

Bok 13 lar oss bli bedre kjent med de to skrotnissene som tidligere ga gorksamlerne et ansikt, nemlig Hugo og Ivar. Om gorksamlerne er helt fornøyd med det, vites ikke. Vi kan likevel konstatere at gutta tydeligvis bruker gork-meldingene som sjekkefraser, uten at det hjelper dem.

Andre ting vi får vite om i Eliteserien 13 er hvordan det går når Frida drar til drømmeland for å finne tilbake Teddy. Frode drar til Athen på Champions League-finale, og redaksjonen drar bakover i tid for å gi deg pilsens historie.

Lesingen av dette gjøres selvfølgelig på helt eget ansvar, og aller helst i selskap med en duggfrisk liten rakker. Og da snakker vi ikke om Petter Stordalen.

Er du ikke helt sikker på om dette er det beste siden borrelås på joggeskoene? Da har du muligheten til unne deg en liten smaksprøve. Klikk deg igjennom billedgalleriet på toppen og se noe av det du har i vente.

Og etterpå? Klikk deg rett inn i nettbutikken og bestill!

Dersom du har lyst til å starte et abonnement helt fra begynnelsen, kan vi friste med en særdeles myk, god og... host... fordelaktig musematte...


Den perfekte julegave for deg
– og alle andre som fortjener den perfekte julegave!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning