Jesusbarnet fikk gull, røkelse og myrra av De hellige tre konger. Unyttige tøysegaver og en ren nødløsning, som de ble nødt til å kjøpe underveis, fordi de hadde glemt juleheftene.

Men VI har ikke glemt juleheftene, og den 23. november finner du dem i butikkene!

Pondus får to gaver av sin svigermor i år, et raclette-sett og boka «Skikk og bruk – en innføring i normal folkeskikk». Hva han gjør med disse, må du kjøpe heftet for å finne ut, men vi røper vel ikke for mye når vi sier at gavene verken blir lest i eller laget mat med. Hva er forresten raclette, egentlig? Vi trodde det var navnet på en fransk voksenfilm.

Ellers inneholder årets julehefte en utkrøpen quiz, underholdende seriehyllester til Frode i anledning 20-årsjubileet, Arnes nøttemix – og ikke minst et kresent utvalg Pondusstriper. Om ikke stripene er kresne, så er de i hvert fall valgt ut av en kresen redaktør. Han drikker nemlig kun akevitt som er solgt over disk.

 

I Rutetid har man forsøkt å avironisere jula. Det er på tide å kjenne de gode, gamle, ekte julefølelsene strømme som kjølevann gjennom en atomreaktor.
Det var i allefall briefen bidragsyterne fikk. Så gjenstår det å se om de har klart å finne julen glødende og varm i sitt hjerte. Vi tror det.

LUNCH forteller blant annet om hvordan det går når Kjell får i oppgave å kjøpe firmaets juletre. Hans strategi er å vente på at juletrærne skal komme på salg. I desember. En plan som feiler med stor margin. Men desperate tider skaper desperate ingeniører, og Kjell går langt utenfor egen komfortsone når han drar ut i skogen på juletreslang.

 

Alt i alt er vi overbeviste om at disse bladene - og gjerne NEMI til lillesøsteren din - vil være selve stjerna i julegrana, mandelen i grøten, nissen på loven og nøttene i Askepott denne jula!

I salg mandag!

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!