øresus:

Satan - Life Sentence

Tidenes comeback!

Publisert Oppdatert

Det er ikke lenge siden vi snakket om hvor mye vi savnet dette bandet, og like etter kom nyheten om deres nye album. Snakk om hyggelig sammentreff!

Det er nå 30 år siden sist denne oppstillingen spilte inn plate sammen, da de skapte en av sjangerens største perler, 'Court in the Act'. Brian Ross er tilbake bak mikrofonen, og det høres ikke ut som om tiden har påvirket strupen hans et fnugg. Den samme, kraftige stemmen fronter et enestående sett med hakesleppende heavy metal, som høres ut som den rettmessige oppfølgeren til debuten deres. For heller ikke resten av bandet har forandret seg stort, og pløyer fremdeles gjennom riff og rytmer som om det var 1983.


Dette betyr ikke at de sitter fast i et trangt spor, for Satan (og alle aliasene deres) har alltid vært løsslupne og kreative. Mens veldig mye av dagens musikk gir deg følelsen av at du har hørt det før, er 'Life Sentence' forfriskende unikt, samtidig som det spiller mye på nostalgien vår. Hver eneste låt er proppet med melodier og soloer, og holder et tempo som sørger for at det tyter adrenalin ut av tårekanalene! 'Testimony' og tittelsporet er av de mest energiske, mens 'Twenty Twenty Five' og 'Another Universe' ser bandet utfolde seg mer kreativt.

Dette albumet har hatt fast plass i platespilleren siden det kom ut, og vi sitrer fremdeles av pur glede gjennom hvert eneste minutt! Utvilsomt blant årets beste plater, og det beste som har skjedd heavy metal på årevis!

10 av 10 konger!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning