Blogg spessial:

Same shit -new wrapping

Et innblikk inn i det nye året....

Publisert Oppdatert

Hva vil dette året bringe? Hva bør vi bekymre oss for og, ikke minst, hva kan vi glede oss til? Jeg myser dypt ned i ølboksen og gir dere svarene på det dere ikke lurte på.

Atter en gang rydder vi forsida og gir plass til en av våre trofaste bloggere.

Vær- og fimbulforhold

I fjor ( og året før der igjen) virket det som om det var like greit å smøre seg inn med selspekk, da vi nå gikk ubønnhørlig mot fimbulvinter og istid. Så langt kan vi derimot lese at nå blir det varmere, på samme måte som vi kunne lese det samme i 2003,2004 og 2005. Med andre ord: 2012 vil gi oss vær i år også. Jeg røper bare ikke hvilket.


Utenrikspolitikk

Ingen Kim, ingen kos? Nord-Koreas kjære leder måtte før jul legge fra seg platåskoene og kofferten med den røde knappen, da han vandret videre til de evige kollektivbruk. Det er likevel ingen grunn til noe mer panikk enn før: It`s a new Kim in town, denne gangen hans sønn Jong-Un. Der hans fader så gusten ut, kan vi nå glede oss over vinneren av den asiatiske auditionen til oppsettingen av Smørbukk.

Hos våre tarvelige fiender nabo i øst kan vi fra mars se frem til fire nye år (opphøyd i diverse potenser) med Vladimir Putin. Demokratisk? Jada! Det er ikke alle demonstrantene som blir arresterte engang…


Trender og moter
Her kan du i utgangspunktet høre med noen andre. Hva jeg kanskje tenker på er hvilke skadevirkninger vi kommer til å se etter lavkarbo-trenden, der folk har slanket på seg hjerte- og karsykdommer. Jeg lanserer herved den nye «karbonøytral-dietten» (så får jeg kanskje litt penger fra Erik Solheim også). Hvis det er slik at for mye karbo (f. eks potetgull) er skadelig, vel da er det jo logisk at motsatsen, altså lavkarbo (f. eks Cola) vil nøytralisere skadene. Ergo: potetgull og Cola er det nye hotte. Kjøp boka mi "Maarud til frokost, Kims til lunsj" og spis deg rik, sunn og vakker!


Økonomi

Euroen gikk først i dass når denne mynten ble tattt ut av sirkulasjon. Tilfeldig? Euroen gikk først i dass etter at denne varianten av mynten ble tatt ut av produksjon. Tilfeldig?

Euroen fyller ti år, hurra hurra. Verdens eneste valuta der en hel regionen av kontinentet så ut som den trengte Viagra (dette ble dessverre redigert til nyutgivelsen i 2007) står fortsatt og vakler. For en vakker symbiose av germanske «ordnung muss sein» og en mer «storsinnet» mentalitet rundt Middelhavet dette er. Litt som om en med fast jobb og ryddig økonomi skulle hatt felles økonomi med en som er på fornavn med gutta i inkassoselskapet. Det må bare gå bra!


Dommedag

Ja det får vi sikkert i år også, det står nemlig i den gamle Maya-kalenderen som vistnok slutter i løpet av året. Om du er en av de som synes dette har noe for seg, kan du ta opp et større forbrukslån enn Hellas, bruke pengene på toalettsete i rent gull, og håpe at det går seriøst i dass i løpet av 2012. Forøvrig sluttet min gamle kalender fra Coop i går, verden står utrolig nok fortsatt.

Flere godsaker:

Møbler for ekte mannfolk
Hvis du ikke vil bruke dommedagslånet på do av gull.

Kim Jong-Il er død
Les vår rørende epilog.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning