pondus:

Pondus nr 6 i salg nå!

Kropp og 6 selger...

Publisert Oppdatert

Det er ikke tilfeldig at to mannekropper i dusjen pryder coveret av Pondus nr 6.

Dette er rett og slett en liten tip o' the hat til våre kvinnelige lesere, som vi vet har fyr på peisen og setter pris på synet av hårete rumper kun ikledd litt såpeskum.

Bortsett fra Pondusj (hey, hey – topp DET ordspillet, folkens!) har vi blant annet dette å by på:

Pondus:
Funnet av en død flue i kaktusen utløser naturlig nok en trøstespise-frenzy hos Else

Kultur:
Les om vår egen RedakTom sitt populærorkester Blodsmak! Bandet som synger tungrock på nynorsk og sparker ræv med en støvel av brennende kjøtt.

Radio Gaga:
Tobben og Siri får sneipen hjem fra fødestua. At småen er puppefiksert og drikker til han spyr, gjør at han nok vil finne mange med felles interesser i baren til Bakke …

Lunch:
Kjell blir satt til å avslutte en viktig kontraktsforhandling. Og kaster all integritet til hundene for en gratis grillvott med logo.

Rocky:
Er det riktig som Rocky tror, at "Jevkeny Raspulovitch is the most famous singer and rock poet since Jako Krampelotych"? Les sjøl og finn det ut!

Pondus:
Jokke mistenker at Pondus i alle år har sittet og diktet opp obskøne engelske navn når tippekupongen skulle diskuteres. Selvsagt før Pondus ringer Trevor Strapon på sykehuset…

Denne kan kjøpes i en bladforhandler nær deg, eller hvis du er skikkelig lur og vil ha blekka før alle andre (bortsett fra de som abonnerer), så abonnerer du på stasen.

Bestill abonnement her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning