Pondus-jakke: Vinner kåret!

Vi har kåret vinnerne av romjulskonkurransen.

Publisert Oppdatert

I romjula hadde vi konkurranse om den verste julegaven. Lite ante vi at så mange av dere har fått så mange elendige gaver. Vi så oss derfor nødt til å dele ut to abonnementer i trøstepremier, i tillegg til den eksklusive jakka.


Trøstepremier
Den første trøstepremien går til salter for denne hjerteskjærende historien:

Hele startet i fjor jul da undertegnede befant seg i Hans Majestet Kongens Garde. Befalet hadde på forhånd bestemt at de som bodde på østlandet skulle ta på seg den største byrden hva angikk vakter i jula. Da kalenderen viste 24. desember var det tid for å overta vaktholdet ved Skaugum, hvor krompen og krompa hadde vært så snille å forlate så mye som verdensdelen vi befant oss i. Dermed gikk vaktholdet ut på å bevokte tv'n til Håkon og sofaen til Mette.

Naiv som jeg var tenkte jeg at dette ikke kom til å bli så ille, da jeg hadde hørt at tidligere gardister som hadde stått vakt ved Skaugum i jula hadde blitt sjenket både Ipod og annet fint småtteri. Foruten å oppleve å smake pinnekjøtt for første gang i livet, laget i en mikrobølgeovn, var det ingen som klagde. Da det var tid for at julegavene fra slottet skulle bli delt ut var overraskelsen derimot stor da gaven var Märtha Louise og Ari Behns bok "Fra hjerte til hjerte"! Akkurat hva en samling med soldater på 20 år ønsker seg. Følelsen av at ingen gave hadde vært bedre var utbredt hos alle og en.


Vi håper salter føler seg som en lysfontene når han skjønner at skikkelig lesestoff er på vei!


Andre trøstepremie
Går til eric shun som viser at det går an å ta en kjip gave med et smil og hevne seg året etter.

Fikk verdens kjipeste gave fra bestemor. Har alltid fått myk pakke fra den kanten, men ikke ifjor. Endelig hard pakke!! Sliter av gavepapiret og finner... en pakke saltstenger og en 40 watts lyspære. Jippi!!Nå håper jeg på myke pakker igjen. Som et tegn på min takknemlighet fikk bestemor et rødt rompeakebrett av meg i år. Hun bruker gåstol...


Vinneren
var overhodet ikke noe vanskelig å kåre. piglet ga oss i redaksjonen en god påminnelse om at ille alltid kan bli verre. Vi sender henne både jakke, gratulasjoner og ønske om god bedring!

Den mest mislykka gaven jeg selv har fått fikk jeg faktisk i år. Fikk hårbøyle, hårstrikker og hårspenner........... av ei som vet jeg ikke har ett hårstrå på hodet grunnet cellegiftbehandlinger......!!!!

Det MÅ vel være den mest crappy julegave jeg kunne fått.... Ingen høydare det nei.

Vi gratulerer alle tre!

Vant du ikke? Her kan du bestille en velfortjent gave til den som trenger det mest, nemlig deg selv!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning