Pondusbladet:

Pondus 9 i salg!

We are the knights who say "Pondus ni!"

Publisert Oppdatert

Både nidinger og niksepinner trenger Pondus ni. Och ni oxo behöver denne tidningen. Ok, nok nå. Dette er det du kan nite i Pondus ni!

Vi har brukt de fleste ni-ordspillene våre her og nå, og kan dermed for det meste garantere at bladet vil være kjemisk renset for denslags. "Men hva inneholder så bladet?", hører vi dere rope der ute blant knauser og kne.

Jo, dra krakken bortåt glaset (eller i dette tilfellet monitoren), så skal vi fortelja:

Lunch:
Kjell kommer med svaret på Alt: "Vi bør legge hovedprosessene i en parallell enhet!"
Har du iPad og digger Lunch? Last ned Lunch-appen her!

Hjalmar:
Vår flerbarnsfar som ikke er Pondus (men likevel meget fornøyelig) er tilbake på stamkafeen sin på bøgda. Med verdens mest psyko pservitrise.

Radio Gaga:
Denne gangen med en skikkelig SKUP-pris-kandidat: Tobben avdekker at Kringkastingsorkestret ikke kan si nei. Den siste utgivelsen de medvirket på: "18 gylne leirgauktryckare med Ole Karsten brakfis".
Radio Gaga på iPhone og iPad? Javisst! Last ned Gaga-appen her!

EON:
Nei, våre pelskledde venner er ikke tilbake for godt, men Lars har takket ja til en "Special Guest Appearance": Tetra gir ulykkelig kjærleik et storneset ansikt – og et brustent hjerte.

Pondus:
Ivar kommer med svaret på hvordan man tar seg forbi dørvakta: løpefart. Kødda!

Dette bladet kan du skaffe til veie på flere vis.

1. Trosse farer som påkledning, utgangsdør, trapp, utkjørsel, trafikk (det være seg til fots, kollektiv eller privat befordring), kjøpesentere, landhandlere, kolonialer, kiosker, butikkpersonell og andre lugubre individer, og kjøpe det.

2. Eller du kan sitte hjemme og se postbudet trosse farene for deg, og heller bestille et abonnement! Vi vet hva vi ville gjort (om vi ikke allerede fikk det på jobben)

Bestill abonnement her!

Og husk at du kan sjekke ut blant annet Lunch og Radio Gaga-striper her på siden. Sjekk rett under her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning