Pondus:

Pondus 7 i salg!

Nå kan drittværet bare komme...

Publisert Oppdatert

Det er den tiden på året igjen: Tiden for å ligge på en luftmadrass i vannkanten med en duggfrisk på magen og et Pondus-blad i klypa.

Du kikker opp på lanternene og ser flodhester klatrer i trærnene, eller hvordan det nå var den sangen låt. Og livet er helt ålreit.

Haha! Sikkert! Mest sannsynlig sitter du på et tett utedo ved hytta med magesjau mens regnet bøtter ned utenfor. Uansett er det alltid en trøst å ha et Pondus-blad i neven. Og sjueren står ikke tilbake for noe som helst …

I vår sommerlige godhet sjenker vi deg:

Pondus:
Turid-Laila synes det er digg å være digg, Eddie dasker løs på det han finner av burugler. Mens Tito og Baltazar synger i hagen til Pondus’ store irritasjon. Vil du vite hvilken sang? Så vondt vil vi deg ikke.

LUNCH-bilag!
De vokser så fort... Snufs... Børge Lund prøver lykken med LUNCH-serien mellom eget omslag. Med dette er LUNCH den sjette serien som forlater faderskipet Pondus for å bli en farlig konkurrent.

Ny serie: WUMO
WUMO er beviset på at det tydeligvis er noe ekstra i vannet rundt Tuborg tapperier. Langt over streken? Jada. Politisk ukorrekt? You betcha! Pervo? Gjett om! Og utrolig, utrolig morsomt!

Radio Gaga:
Mannfolka klarer å løpe fra Brita. Og desperate tider (og kvinner) fører til desperate tiltak: Brita begynner på treningsstudio.

Hjalmar:
Onkel B kutter ut kjøtt for fantastisk sex, Hjalmar tester puppene til kona, Viggo flasser ned ølene på puben og ungene raserer huset. En helt normal dose Hjalmar, der altså. Vi har til og med fått med en snikreklame om det nye Hjalmar-albumet som er ute i bladhyllene den 15 juli. (Og jammen fikk vi ikke sagt det her også.)

Så hvordan skaffe seg all denne humoristiske høyaktverdige herligheten på enklest mulig vis? Som vanlig har du to muligheter:

Du kan bestemme deg for å kjøpe bladet. Da har du to muligheter: Enten drar du på kiosken, eller så drar du på butikken. Drar du på kiosken har du to muligheter: Enten så står du i kø..

Vet du, vi har to muligheter vi også. Enten fortsette dette tullet, eller bare komme rett ut og si at:

Abonnér på Pondus, da vel!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning