FILM

Oppfølgerne vi virkelig ikke trengte!

Hollywood tror vi er komplett hjernedøde. Det hender de tar feil...

Publisert Oppdatert

Om vi skal beskrive filmindustrien med kun ett ord, så sliter vi litt med å velge mellom "kvalitet" og "integritet"...

Produsentene legger nemlig alltid ned hardt arbeid i filmene sine, og da spesielt når det kommer til oppfølgerne! Minst like mye tid og kreativitet går inn i manuset, og om de ikke føler at de klarer å fortsette historien på et like høyt kvalitetsnivå, så lar de være. Penger betyr ingenting. Det viktigste er å sitte igjen med følelsen av at man har gjort en god jobb og gledet fansen!

HAHAHAHA!

Kanskje i Bizarrywood, men ikke i vår verden! Her handler det om å melke filmsuksesser til det kommer blod ut av niplene! Strategien virker å være å bajse ut ørten oppfølgere innen et par år før fansen rekker å innse at de har blitt rævlurt og rundkjørt. Tror dere oss ikke? Her er ti gode eksempler på at vi ikke bare er noen sutrete kynikere (denne gangen, i allefall):  

Matrix Reloaded og Revolutions 

The Matrix  var en unik og spennende film som tok Terminator-konseptet om intelligente maskiner til et nytt nivå. Historien var så fengende og oppslukende, at mange av oss bare gikk og ventet på å bli vekket opp til "den virkelige virkeligheten" for å redde verden. Så kom oppfølgerne som gjorde historien om til billig CGI-porno...

Gudfaren 3