Obskure gleder:

Obskure gleder: Moon Tooth

Energisk tungrock fra statene!

Publisert Oppdatert

Dette New York-baserte bandet ble dannet i 2012, etter at langtids samarbeidspartnere Ray Marte og Nick Lee oppløste sitt forrige band, Exemption. Det nye prosjektet fortsatte i lignende stil, og duoen fikk snart selskap av John Carbone (Rice Cultivation Society) og Vin Romanelli (Give Up the Goods).

I 2013 ga de ut det som vi anser for å være en av årets desidert sterkeste EP'er, 'Freaks'. De fire, korte sporene viser et fantastisk variert band som sjonglerer punk, heavy metal, og oppløftende og energisk sludge á la Mastodon og Baroness. Tenk de meste fengende sommerlåtene, kombinert med tordnende og teknisk leken tungrock som fillerister trommehinnene. Ulvedal lot seg i hvert fall imponere i sin anmeldelse av EP'en på Den Drukne Skald, og han er ikke alene med sine varme ord. Bandet har fått utelukkende positiv kritikk både på scenen og i studio, av blant andre Metal Sucks og Good Times Magazine.

I skrivende stund gjør gjengen seg klar for en turné av USAs østkyst, og kommer i etterkant til å spille inn sin første full-lengder. Bandet lover at vi ikke har hørt det beste ennå, og at 'Freaks' bare var en oppvarming på det som kommer. Vi sitrer i påvente av debutplaten deres, og vedder skjegget og sjelen på at det bare er et spørsmål om tid før hele verden har hørt om Moon Tooth!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning