Obskure gleder:

Obskure gleder: Moon Tooth

Energisk tungrock fra statene!

Publisert Oppdatert

Dette New York-baserte bandet ble dannet i 2012, etter at langtids samarbeidspartnere Ray Marte og Nick Lee oppløste sitt forrige band, Exemption. Det nye prosjektet fortsatte i lignende stil, og duoen fikk snart selskap av John Carbone (Rice Cultivation Society) og Vin Romanelli (Give Up the Goods).

I 2013 ga de ut det som vi anser for å være en av årets desidert sterkeste EP'er, 'Freaks'. De fire, korte sporene viser et fantastisk variert band som sjonglerer punk, heavy metal, og oppløftende og energisk sludge á la Mastodon og Baroness. Tenk de meste fengende sommerlåtene, kombinert med tordnende og teknisk leken tungrock som fillerister trommehinnene. Ulvedal lot seg i hvert fall imponere i sin anmeldelse av EP'en på Den Drukne Skald, og han er ikke alene med sine varme ord. Bandet har fått utelukkende positiv kritikk både på scenen og i studio, av blant andre Metal Sucks og Good Times Magazine.

I skrivende stund gjør gjengen seg klar for en turné av USAs østkyst, og kommer i etterkant til å spille inn sin første full-lengder. Bandet lover at vi ikke har hørt det beste ennå, og at 'Freaks' bare var en oppvarming på det som kommer. Vi sitrer i påvente av debutplaten deres, og vedder skjegget og sjelen på at det bare er et spørsmål om tid før hele verden har hørt om Moon Tooth!

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag