Internek:

Nettsteder som får deg til å klikke!

Disse nettstedene er helt ubrukelige. Selvfølgelig må du sjekke de ut.

Publisert Oppdatert

Har du fem minutter å slå ihjel? Da har vi tipsene for deg.

Du får jo selvfølgelig alt du trenger av idiotisk tidsfordriv her på pondus.no, men om du mot formodning skulle trenge mer (hjernedød) underholdning på interverdensveven, finnes det noen fantastisk ubrukelige nettsider der ute. Disse trenger du i favorittmappa di!

Dødelig kaffekick


Det hadde de ikke tenkt på, gitt

Du har selvfølgelig lurt på hvor mye koffein det må til før du tar repern. Let ikke lenger,caffeineinformer.com har svaret! Du taster inn type drikk og kroppsvekten din, og får opp det dødelige antall enheter. Undertegnede kan for eksempel nyte 113, 37 kopper traktekaffe før blodpumpa streiker som en kabinansatt i Ryanair. Her er det viktig å være nøye når man måler opp den 0,37 koppen, du vil jo ikke gå glipp av en dråpe sort gull.

Hvor mange femåringer


Bring it on!

Mange av oss har grublet litt over hvor mange femåringer vi hadde greid å håndtere hvis det skulle ende med håndgemeng. Internett trår til her også. Nettstedet med den selvforklarende adressen/navnet howmanyfiveyearoldscouldyoutakeinafight.com/ har svaret. I tillegg til alder, kroppstype, slåsserfaring og lignende er det en del rare spørsmål (har du erfaring med å kjempe mot svermer, for eksempel en biesverm eller i dataspillet Starcraft?), samt noen spørsmål som skal avdekke eventuelle etiske hinder i din personlighet. Det hadde ikke jeg, og dermed hadde jeg visstnok greide å gruse hele 21 femåringer. Slå den, du!

Hvor mange personer er det ute i verdensrommet akkurat nå?


Typiske astronauter


Vi har ikke så mye mer å legge til. Svaret finner du i hvert fall her: http://www.howmanypeopleareinspacerightnow.com/Danse, danse drita Ron


Ron, Ron til fiskeskjær

Igjen, adressen sier alt. Dette er en snutt av en dansende, full Ron Swanson. Samt en klokke som forteller deg hvor lenge han har danset. For deg som har altfor mye fritid og en plass i hjertet for herlige Ron: http://www.drunkronswanson.com/

Tidenes teiteste test


Greit å vite

Mens du sitter og surfer på PC-en kan det jo hende at du begynner å lure på om den er slått på. For eksempel hvis alle nettstedene du besøker plutselig er veldig svarte. Da kan du jo forsøke denne testen http://www.computerpowertest.com/, som gir deg svaret. Vi kan bekrefte at testen virker, og at PC-en står på. Ellers hadde du ikke kunnet lese dette.

Pekerpeker

Du greier vel å gjette hvor musepekeren var

Noen ganger er det de mest meningsløse nettstedene du blir mest hekta på. For eksempel http://www.pointerpointer.com/, som laster inn bilder av folk som peker på musepekeren din. Dersom du flytter musepekeren laster nettstedet inn et nytt bilde. Vi kunne skrevet om flere nettsteder, men vi må sjekke ut noen flere bilder av folk som peker på musepekeren. Straks tilbake.

Har du forslag til flere fantastisk ubrukelige nettsteder? Skrik ut i kommentarfeltet!

Meningsfylt tidsfordriv 12 ganger i året:

Abonnér på Pondus, da vel!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning