Melodi Grand Prix:

Eurovision 2012: Fordi vi fortjener det

Nok en gang har vi utsatt oss for Melodi Grand Prix, for at du skal slippe.

Publisert Oppdatert

En av tradisjonene vi - av en eller annen mystisk grunn - har hatt her på siden, er en oppsummering av årets største fesjå for volleyball-entusiaster. I år er intet unntak.

I år har beklageligvis sjefspaljettøren måtte melde avbud på grunn av skrapesyke. Dermed har vi fått ropet fra villmarken, OlavRS til å ta en for laget. Ta det til broen, daddy'o!

I det herrens år 2011 skjedde det noe som ville fått mang en geografilærer til å sette sin cordfløyelsjakke med albuelapper i halsen; Eurovisjonens bestemte nemlig å dumpe søpla i Baku i Azerbajdsjan. Det er ikke bare det at de dumpet shitloads med psykisk terror i et tulleland (også) ledet av en mann med bart, men at Europabegrepet nå er utvidet såpass at du ikke skal se bort fra at både Nord-Korea og Mongolia stiller i 2014.

I år som i fjor; her kommer innlandets vurderinger av Grand Prix 2012.
Av forebyggende tiltak i forkant kan nevnes solid inntak av rødt kjøtt, pils, og tysk industrirock.

Scene-show, koreografi, og andre ting uten nevneverdig betydning:
Er du på Rammstein-konsert er det bankers; høy lyd og dugelig med pyro, er du på Laibach-konsert er det grimme saker, og er du på Smokie-konsert på Årnes bør du reise hjem, ta deg en kopp te, og tenke over livet.

Hva kan så Baku by på ? Veldig kort oppsummert; noe trommegreier, noen menn i bukser så trange at bjellene hang utenfor, dette sammen med et flash-show som tydeligvis legitimerer mange suspekte regimers argumenter for å leke med atomreaktorer grunnet overbelastning av strømnettet.

 

1. Storbritannia