biserier:

Lunch-signering på Øya-festivalen!

Kulturkrasj mellom hipstere og kontorrotter?

Publisert Oppdatert

Denne uka blir tettheten av hornbriller, stjernetatoveringer og ironiske barter uutholdelig høy i Middelalderparken i Oslo. Jepp. Det er tid for Øya-festivalen.

Men oppi dette hav av knirkepop, liksomrock og bukser som på en eller annen uforklarlig måte klarer å være trange og sagge samtidig, finnes det et fyrtårn av normalitet. Nesten.

Egmont Serieforlaget har som vanlig en godt besøkt stand, der du har mulighet til å skaffe deg noen flotte goodiebags med tegneserier. På denne standen vil du også i år få muligheten til å mingle med Norges absolutte tegneserie-elite.

I år har vi samlet en gullstall av norske serieskapere som vil signere det aller meste som blir plassert foran dem (inkl. prostetiske lemmer og øye-epler, vil vi formode).

Line-upen i år er:

Torsdag 9. august: Børge Lund
Vår mann i Stavanger, og kanskje Norges for tiden nest mest populære serieskaper. Han er for tiden aktuell med albumet Team Spirit, som kan både kjøpes på papir og lastes ned som app.

Fredag 10. august: Lise Myhre
Skaperen av gothpiken Nemi er sannsynligvis en av Norges hyggeligste mennesker, og du bør kjøpe boken Princess of Darkness NÅ!

Lørdag 11. august: Lars Lauvik
Serietegner, pokerspiller, sjømannssanger, levemann. Og mannen bak tegneseriesuksessene Eon og Wildlife.

Alle signeringene begynner kl 19:00

Velkommen!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning