Lørdagens vinnere

De to beste julebordtabbene er kåret!

Publisert Oppdatert

Lørdagens konkurranse var fri og vanskelig: Den beste eller verste julebordtabben. Her er de to verdige vinnerne!

Juryens vinner, rojac
Det som står for meg som "beste" julebordminne er fra tidlig 90 tallet. Vi hadde leid lokale på det lokale Røde Korshuset og pyntet det med alskens julepynt, god mat og rikelig med juledrikk. Festen begynte som så ofte med et vorspiel og alle var i kjempehumør før middagen

Utpå kvelden bestemte arrangementskomiteen at vi skulle gå rundt juletreet og at adm dir skulle lede an i gangen rundt nevnte tre. Ingen kunne da finne sjefen og etter lang tid med leting tok kantinedama ansvar og begynte gang og sang rundt treet. Da vi var ferdige med dette dukket sjefen opp fra under treet. Han ble så spurt om hva han hadde gjort der? Han svarte med stø stemme at han bare hadde vært i skauen for å drite.

Han var ikke like stø i stemmen på mandag morgen, når han i lunchen beklaget sin oppførsel og ga alle en ekstra julebonus for at vi hadde ryddet opp etter ham.


Publikums vinner, Marius Viken
På et av personalmøtene med min gamle jobb planla vi julebordet for året. Siden vi hadde hatt et så konge julebord i Koppervik året før, bestemte vi oss for å kjøre på der i år også. Jeg kjøpte meg ny dress og var helt klar for julebordet 2009.

Jeg hadde et lite vors for meg selv hjemme og var ekstremt klar. Fikk en vennine til å hente meg og kjøre meg dit jeg skulle (Det tar ca 20min med bil fra byen). Vel fremme spør hun om hun skal vente, jeg sier nei. Hun kjører avgårde og jeg går frem til døren. Den er låst.

Jeg kjenner angsten setter sine spor. Jeg ser vennina mi kjøre avsted, prøver å stoppe henne uten hell. Løper på baksiden av bygget og ser inn. Mørkt. Jeg flekker frem telefonen min og ringer vennina mi. Blir møtt med verdens verste beskjed, "Du har ingen penger på din konto.". (Etter dette har jeg aldri eid kontantkort!)

Jeg sukket dypt og begynte å gå. 4 timer tok det meg å gå de 25 kilometerene hjem. Småbrisen, i flunkende ny dress og matchende sko, som ble ødelagt av vestlandsregnet.

Fant ut dagen etterpå at de hadde byttet lokalisjon og glemt å gi meg beskjed.. Jeg jobber ikke der lenger, men er fortsatt en levende legende der oppe.

Premier
Dette var en vanskelig oppgave og det er all grunn til å gratulere de to verdige vinnerne! Disse får tilsendt hver sin musematte og hvert sitt julehefte.

Vant du ikke denne uka, men har behov for en premie i julestria? Premier kan bestilles her!


PS Vi har fått fingrene i tidenes beste premie! Denne vil vi dele ut i en egen konkurranse i romjula.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning