Kim Jong-Il er død

Menneskeheten er et geni fattigere....

Publisert Oppdatert

På lørdag avgikk en av den frie verdens største ledere ved døden. Kim jong-Il etterlater seg et tomrom som aldri vil fylles og hans død er et hull i hjertet for menneskeheten. Her er en liten oversikt over hans prestasjoner, alle sammen behørig dokumentert av folkets demokratiske nyhetsbyrå i Pyongyang.


Fødsel:
Hans ankomst til jorda ble varslet av svalesang. To regnbuer kom opp simultant over nærmeste fjell, en ny stjerne ble synlig på himmelen, jorda snurret litt stoltere rundt sin egen akse og verden kom endelig i farger.


Prestasjoner:
Prestasjonene hans er så mange og store at det har blitt skrevet bøker om emnet. Han har skrevet seks operaer som jevnlig spilles i de størse konserthusene i verden. Han fant også opp hamburgeren, som ble en umiddelbar suksess, selv om det vestlige borgerskap prøver å underminere oppfinnelsen hans ved å tilsette sylteagurk. I tillegg oppfant han en tidsmaskin som gjorde at han kunne reise tilbake i tid og instruere Karl Marx i korrekt marxistisk tenkning.


Idrett:
Han var NBA-fan og fikk utlevert en signert Michael Jordan-ball av Madeleine Albright. Han tok antakelig imot denne mest for å glede Jordan, som nok aldri kommer over at den store leder parkerte ham i slam-dunk-konkurransen under all star-kampen 96. Innen golf var han heller ingen sinke. Den første gangen han tok i en golfkølle, presterte han hele 11 hole-in-ones. I tillegg satte han jevnlig tre-fire hole in one når han spilte golf og senket verdensrekorden på en 18-hullsbane med 26 slag. Han er også den eneste personen som vet om Geoff Hursts finalescoring i 66 var over streken, en av de mange hemmeligheter han tar med til sin grav.


Privatliv:
Den store leders makt var så stor at han av og til ikke kunne styre seg: Været endret seg etter humøret hans, og hans død er årsaken til at det ikke blir snø på julaften. Hans klesstil har blitt en internasjonal motetrend og hans fødselsdager har hvert år blitt behørig markert over hele kloden. Det har jevnlig blitt avholdt internasjonale festivaler innen musikk, film og alle andre former for kunst i den store leders navn. Naturlig nok har ingenting av dette kommet opp mot det den store leder produserte selv.


Etter sin død:
Til trøst for alle de som gråter nå: Den store leder fortsetter å utmerke seg også etter sin død. Ifølge redaksjonens egen nyhetskanal er tennisball-i-skrittet-fløyen av helvete oppkalt etter ham, og all annen aktivitet er innstilt til han har fått sin fortjente velkomst.

Dette var bare noen av den store leders mange prestasjoner! Har du noen fakta du vil dele med folket i sorgens stund, er ordet ditt i kommentarfeltet.

Mer underholdning:

Kim Jong-Ils arvtaker.
Vi har ventet på denne dagen med frykt i magen og kartla gode arvtakere for et år siden.

6 Måter å jekke øl på.
I en slik stund må man avholde gravøl!Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning