Junior vs Senior: Habanero!

Årets heiteste video!

Publisert Oppdatert

98% av verdens konflikter skyldes uenighet om hvem som er best. Det stopper ikke Primat- og Huleboerredaksjonen fra å innlede en bitter konkurranse om hvem som er sjefsapen. Velkommen til vår nye videoduell.

Det har dukket opp en ny fyr i redaksjonen. Unge herr Madmag har overtatt stolen til Joakim, som har fått seg ny jobb. (Grattis Jokke, og lykke til videre!) For å virkelig ønske Madmag offisielt velkommen, har vi satt i gang et nytt videoprosjekt.

Junior vs Senior.

Konseptet er enkelt: Er de yngre kreftene sterkere og freskere, eller er de gamle fortsatt eldst? Vi skal gjennom en rekke videodueller finne ut om ungdommelig overmot kan hamle opp med erfaring og livsvisdom.

Reglene i duellen er like enkle som brutale. Vi blir stilt overfor en oppgave. Vi utfører den. Dere bestemmer hvem som vinner. Taperen må gå skammens vei til det lokale statsmonopolutsalget og kjøpe noe med skrukork. Det er alt.

Deltakere:

Madmag (25):
183 cm
85 kg
IQ: Ukjent
EQ: 17,3
Fobier: Dansegulv, Slanger, Små lukkede rom
Allergier: Alle typer pollen, idioter og lettøl.
Personlige egenskaper: Smerteterskel som en 14-barnsmor, trøtt.

RedakTom (42)
175 cm
78 kg
IQ: Tosifret
EQ: Knapt
Fobier: Edderkopper, Trekkspill,
Allergier: Hund, Katt, Gla`kristne
Personlige egenskaper: Bløder, glad i å prate.

Denne gangen har Madmag kommet opp med en konkurranse han mente ville være en god start. Vi skal spise en rød habanero chili hver, med mest mulig stil og verdighet. Sånn gikk det:Måten vi kårer vinner på:

Øverst i kommentarfeltet finner du en kommentar med hvert vårt navn. Gi en konge til den du mener er den verdige vinneren av duellen. Den med flest konger innen mandag er vinneren. (Etter overgangen til den nye siden, forsvant avstemmingen, men fortsett gjerne i kommentarfeltet!)

Du kan i tillegg komme med tips om andre ting du gjerne vil se oss duellere om.

Husk at det bør holde seg innenfor sømmelighetens grenser.

Gi artiklen en konge dersom du synes dette er noe vi bør fortsette med.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning