krampe:

Idrettsglede eller idrettsplikt?

Det feier en trimbølge over landet, og vi liker det ikke!

Publisert Oppdatert

Min vårlige rusletur i parken på kveldstid blir som vanlig avbrutt av hikstende stønning. Dette er ikke det du tror det er.

Disse lydene som tidligere ble levert med gusto av pollenallergikere, astmatikere og overivrige blottere, har nå en annen kilde.

Hvor enn jeg snur meg spretter det menneskelige antiloper rundt i altfor dyre kompresjonstights, pulsklokker, og ensifret BMI. Og jeg lurer på hva som har skjedd.

Når ble det slik at det gikk prestisje i vannblemmer og leddbånd som ryker som morkne syltestrikker? At din sosiale kapital steg i takt med antall svette bilder av løpeskoene dine på Instagram?

Hvorfor er den nye networkingen ikke å møtes over en halvliter eller tolv etter jobb, men at man sluker en cocktail av gjørme og sauemøkk, pisket opp av bakhjulet til han som sykler Birken foran deg?

Joda, trim er greit det. Man lever lenger.
Men det kjipe er jo at de årene blir lagt til på slutten av livet, når du mest sannsynlig sitter lallende med en velfylt voksenbleie og gjør livet surt for barnebarna dine.
Ikke nå, når du trenger det.

Selv har jeg ikke trimmet siden 1983. Da jeg satte et trimmesett på moppen min.
Nei, vent, jeg lyver. Jeg trimmet nesehårene mine i forrige uke (og fordi jeg ikke liker å være like utleverende som en Paradise Hotel-deltaker, kaller jeg det "nesehårene").

BTW: Dette nummeret av Rutetid handler om idrett. Og det er i salg nå. Pussig sammentreff, ikke sant?

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning