may the force be with us:

Hvordan blir den nye Star Wars-filmen?

Vi klinker til med 7 potensielle storylines!

Publisert Oppdatert

Entusiastene blant dere har nok allerede fått med dere at Disney har kjøpt opp Lucasfilm, og dermed også rettighetene til Star Wars-filmene. Noen mener dette er et sikrere tegn på dommedag enn Pondus i Lutons bortedrakt, mens andre priser seg lykkelige over at George Lucas endelig slipper noen andre løs på det fiksjonelle universet.

Disneys viktigste kunngjøring etter oppkjøpet, var at det planlegges episode 7 av den episke sagaen, som etter sigende skal være klar for storskjermen i løpet av 2015. Vi både gleder og gruer oss noe fryktelig. Det er litt som å være på tredje stevnemøte med en tilsynelatende skjønnhet fra Tsjernobyl...

Siden det er litt for lang ventetid, har vi allerede begynt å spekulere om hva filmen kommer til å handle om, og her er 7 av våre forslag:1. Star Wars - Episode VII: The Animated Adventures
En animert musikal om gjengen i the Millenium Falcon, og deres ville eventyr gjennom universet. Leia blir kidnappet av den onde Darth Evilus, men til slutt lærer alle en viktig lekse: Man skal ikke stjele, og dessuten er det teit å mobbe.


2. Star Wars - Episode VII: Lando's Day Off
Lando syns ikke det er noe gøy å herske over Cloud City lenger, og bestemmer seg en dag for å sluntre unna. Sammen med sin beste venn Han Solo, drar de til badeland og spiser kjempemasse is. Men, den teite og sjefete sekretærdroiden hans er i hælene på dem hele tiden.


3. Star Wars - Episode VII: The Gungan & the Wookie
Denne nytolkningen av historien om skjønnheten og udyret kommer garantert til å få deg til å gråte...


4. Star Wars - Episode VII: Dude, Where's My Tauntaun?
Luke og Han drikker seg snydens på blå melk, og våkner opp neste dag uten å huske et fnugg fra kvelden før. På sofaen i stuen finner de fire bevisstløse stormtroopere og en barbert ewok i bur... men hvor er Lukes tauntaun?!


5. Star Wars - Episode VII: Jedi Juniors
Lukes første skoledag, Han og den slemme barnevakten, Leia og mysteriet om den sure bleien. Denne filmen har alt! Action, intriger og nusselige småtroll!


6. Star Wars - Episode VII: Pirates of Coruscant
Solo er alltid på utkikk etter profitt, og ryktet sier at den fæle piraten Zack Narrow har begravd skatten sin et sted på Coruscant. Sammen med sitt nye sidekick Kjeck Smukhas, må Solo velge å finne skatten, eller redde Leia fra piratene.


7. Star Wars - Episode VII: Death Troopers
For dem som ikke vet det, er dette allerede en bok i den gigantiske haugen av Star Wars-fiksjon. Et fangeskip stopper opp i en øde del av galaksen, hvor de finner en forlatt Star Destroyer som de border for å finne reservedeler. Samtidig bryter et mystisk virus ut blant besetningen og fangene, og begynner å ta livet av dem på grusomt vis. Vel, helt til de reiser seg igjen, sultne på menneskekjøtt.


Ble dere også drittlei av hvor sukkersøte de andre filmene kunne være til tider? Hadde det ikke vært tøft å erstatte dem med noe litt mindre... barnevennlig? Hører dere, Disney?! Vi vil ha blod!


Det var kortene vi hadde i våre ermer! Hva tror dere? Blir det flopp eller suksess? Gyv laus i kommentarfeltet!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning