Hva er din favoritt Pondus-stripe?

20 år med Pondus har gitt oss drøye 4600 striper. Hva er din favoritt? Del den med oss, da vel!

Publisert Oppdatert

Helt siden 1995 har Frode Øverli ristet den ene klassikeren etter den andre ut av ermet. Nå er det på tide å feire det med bram og brask. Eller omvendt.

Høsten 2015 slår vi på store trommer og gir ut jubileumsboken som hyller serien som har Norge noe å le av nærmest daglig i en generasjon.

20 år. Det er jo helt vilt! Bare for å ta en kjapp oppsummering:

For 20 år siden lå det egget som skulle bli til fotballfantomet Martin Ødegård fortsatt ubefruktet i morens eggstokker. Mobiltelefonene kom med egen bæremeis og Pondus så ut som en overvektig pitbull. Men siden den gang har det gått slag i slag. Gjennom tykt og tynt har vi fulgt Pondus og gjengen. Og nå er det altså tid for en oppsummering.

Det er her du kommer inn:

Du kan nemlig få med din favorittstripe - og vinne en bok med ditt navn tilknyttet denne favoritten - ved å gjøre følgende:

• ta et mobilbilde av din favoritt, skriv hvilket blad eller bok du har funnet den i, og to linjer om hvorfor du digger den. Send hele smæla til

[email protected]

Eeeeeller:

• Gjør som over, men post bildet på Instagram med emneknaggen #pondus20

Vår foreløpige plan er å ta med ca 50 av lesernes favoritter i boka. I tillegg vil vi trykke de beste forslagene som "lesernes favoritter" i Pondusbladet. Men planene kan fort endre seg når vi faktisk begynner å legge dem...

Da vet du hva du har å gjøre! Vi venter i spenning!

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning