Vinner kåret:

Fantasy Premier League

Vi har kåret ny vinner og deler ut nye premier...

Publisert Oppdatert

Ting ser ut til å ha vendt litt tilbake til normalen i engelsk fotball og dermed er poengfangsten kraftig redusert i forhold til foregående runder.

Vinneren
denne runden ble Georg Zimmer som tok blodsterke 85 poeng med sitt lag Team Bæsj. Han kan ta kontakt med redaksjonen for å få premiene sine, Big One Pizza og en ukes abonnement på TV2 Zumo. Vi gratulerer med både seier og smakfullt navn på laget!Redaksjonen
I den intense redaksjonelle kappestriden er RedakTom mer akterutseilt enn Titanic, og hans Blodsmak United befinner seg på en "respektabel" 679. plass. (Ja, han har Charlie Adam på laget:) Mens Madmags Monstre befinner seg på 171. plass, mye takket være valget om å ha Aguero som kaptein.

Deg
Men hvordan har ditt lag gjort det? Har du foretatt noen magiske taktiske disposisjoner, eller har du havna på trynet med to Liverpoolforsvarere og en Chelsea-keeper? Del dine sorger og triumfer med folket i forumet!

Husk at selv om du ikke vant denne uken, har du fortsatt mulighet til å skaffe deg et tredagers SUMO-abonnement! Kjøper du en BigOne pizza Fotballspesial, får du det nemlig med på kjøpet!

Kanondeal på kanonpizza!

BigOne spanderer fotballkampen!

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning