Dyrerikets neste musikkidol!

Reality-TV møter YouTube!

Publisert Oppdatert

Er det noen som fremdeles ser på disse musikk-reality greiene?

Det er det som er problemet med virkelighets-TV: Virkeligheten er dritkjedelig! Når det samme, trauste konseptet har blitt melket til spenene spytter støv, er det på tide med noen ferske idéer! Vi har dessverre ikke talentet til å finne opp kaffetrakteren på nytt, så vi foreslår heller en ny vri.

Om vi har lært noe av YouTube, så er det at folk elsker dyr. Spesielt dyr som gjør uvanlige ting. Da er det jo krystallklart hva som må bli neste steg i evolusjonen, og dermed presenterer vi deltagerne fra det første "Dyrerikets Neste Musikkidol"!

.

Fidus Stradobjefskij

Denne finstriglete dingoen har ikke bare en imponerende stamtavle, men også et unikt låtskrivertalent! Inspirert av klassisk opera og abstrakt jazz, presenterer Fidus her et tidløst, utfordrende og minimalistisk mesterverk:

.

Trine & the Autocats

Dette katteorkesteret satser tungt på fengende melodier i denne balladen, men avslutter med en hyggelig overraskelse og en uventet vri. Kommer til å falle godt i smak for dem med sans for moderne pop og britisk house og drum and bass!