De 5 verste skrotingene du møter på byen.

Skal du ut i kveld? Vær advart! Det skal nemlig disse folka også...

Publisert Oppdatert

Vi har alle hatt kvelder på byen hvor vi heller skulle ønske at vi satt hjemme i sofaen. Årsaken er at når man først er ute, så må man komme overens med personer man trodde bare fantes i reality-serier. Her er fem typer man klarer seg uten på byen.

1 Dramaqueens
Dette er den verste typen du kan møte på byen, og de er ALLTID der. Her har du dama som alltid griner og karen som alltid skal sloss. Deres faste kommentar er at de ikke tåler sprit, allikevel dukker de alltid opp på vors med en helflaske tequila. En gang i blant blir to dramaqueens kjærester. Da går de ut sammen, med hver sin flaske tequila og et arsenal av ulmende konflikter.

Du tror ikke jeg har glemt at du baksnakket meg i 5. klasse!?!? Du tror ikke jeg har glemt at du baksnakket meg i 5. klasse!?!?

2 Sjekkeren
En sjekker kan gjenkjennes lett. Du finner de alene eller med en kompis i baren. Her er det viktig å ha selvinnsikt. Om du er 150cm høy og bleikfeit, så ikke bli sjarmert når en fyr tilbyr deg modelljobb for å reklamere for sitt nye solstudio. Ofte opererer de med en wingman som først prøver å fortelle deg om da kåtingen reddet livet hans fra en brann i forrige uke.

Det er sant! Jeg har kongens fortjenestemedalje i platina! Det er helt sant! Jeg har kongens fortjenestemedalje i platina!

3 «Lesbene»
Om de virkelig hadde vært lesbiske ville de ikke vært interessert i å prate med dere gutter. Hvorfor står det da stadig lettkledde damer og bytter spytt ved baren? Rett og slett fordi dere kaster drinker etter dem med en gang de begynner. Når man ikke vil betale for egen alkohol, er det en enkel løsning å kaste seg over venninna si, sånn at de begge kan nyte en gratis aften på byen. Disse går som regel også inn under kategorien luremus.

Hihi vi er så crazy azz! Tar han frem lommeboka snart el?! Hihi vi er så crazy azz! Tar han frem lommeboka snart el?!

4 Filosofen
Denne kategorien har de fleste vært innom. Denne luringen dukker som regel opp etter 8 øl og fire whiskey. Hans/hennes eneste formål er å diskutere politikk og komme med løsninger på verdensproblemer. Her er det lett å bli revet med og plutselig sitter det flere sveiseblinde tullinger rundt bordet og anser seg selv som direkte etterkommere av Sokrates.

HØR DA! Verden ville vært et paradis om alle bare slutta å være så skråsikre i fylla. HØR DA! Det ville vært fred i hele verden om alle bare slutta å være så skråsikre i fylla.

5 De etablerte
Du har alltid noen i vennegjengen som kun slipper ut et par ganger i halvåret. Disse menneskene er over gjennomsnittet gira på fest. Det er også disse som ender opp mest drita og med mest angst. Det andre folk anser som en hyggelig aften på byen, er for disse folkene definisjonen på frigjøring og må utnyttes til sitt fulle. Stor hi-five faktor og dansing på bordet kan forventes.

 (Kine B) (Kine B)

Mer moro:

20 Komplimenter med skru
Som alle på denne lista helt sikkert blir glade for å høre...

4 Helgeblemmer
Som du helst bør unngå om ikke mandagen skal bli vond....

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning