De 10 verste lydene vi vet om

Noen ganger er hørsel veldig oppskrytt....

Publisert Oppdatert

Før i tida var hørsel en nyttig ting. Det var nemlig greit å kunne høre lyden av en sekstonns mammut med kurs mot deg. I den moderne verden er ører ofte mer plagsomme enn nyttige.
Hvorfor? Fordi du stadig blir plaget med lyden av:


1 Bilhorn

Slik enkelte bruker bilhornet skulle man tro at det kunne løse opp trafikkork, og få alle andre kjøretøy på veien til å forsvinne på magisk vis.


2 Barnegråt

Hvordan kan så små mennesker lage så mye lyd, og hvorfor må flyselskapet alltid plassere dem på setet rett bak deg?


3 Tannlegebor

Folk uten tannlegeskrekk kommer aldri til å forstå, eller oppleve, lignende frykt! Lyden av tannlegeboret er den eneste som kan få øynene til å rulle så langt bak i skallen at du kan se ditt eget fryktsenter.


4 Vekkerklokker

DRRRRRRRRING! BIIP BIIP BIIP BIIP BIIP BIIP BIIP BIIP! ...og så videre. Disse brutale oppvåkningene har garantert skrelt av noen år av livene våre, og får flyalarmer til å virke som sensuell hvisking i øret...


5 Krangling
Halv fire om natta, rett utafor ditt vindu, bestemmer fire mennesker og 30 alkoholenheter seg for å ta det endelige oppgjøret om hvem som sa akkurat hva om hvem.


6 Reklamesanger

7 Gressklipper
Et forholdsvis ukjent fakta om verden, er at gress vokser i takt med promillen din. Det er derfor naboene alltid må klippe plenen når du er fyllesyk.


8 Gatefeing
Vi skjønner at gater må feies om natta. Det vi ikke skjønner, er hvorfor det kreves jetmotorer, to åttetonns biler, og tolv blinkende varsellys for å fjerne noen korn med strøsand.


9 Juleavslutning
Under juleavslutningen i klasse 3B trodde vi at lyden av 25 blokkfløyter var ille. Så dro en av de søte små frem en fiolin....


10 Isbilen
Den forferdelige isbilmelodigen er egentlig irriterende nok. Så kommer lyden av alle ungene i tre kilmoteters radius som unisont skriker etter penger. Det er en lyd som kan få et fjell fullt av sinnasultne fuglunger til å virke som taffelmusikk.

Mer moro:

10 fakta om kroppen vår
Som du kanskje ikke ville vite....

20 klisjeer vi hater som pesten
Her er en del klisjeer vi irriterer oss grønne over...

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning