Pondus:

Beate får egen serie!

Frode vil gi oss mer enn bare rølp

Publisert Oppdatert

I over 18 år har Frode servert inspirert svineri gjennom tidenes norske seriesuksess. Nå skal også jentene få sitt!

Fra Guds hånd og tegnebord utenfor Bergen, ligger nå de første skissene klare til Pondus' første spin-off-serie. Beate.

Dette vil bli en serie som fokuserer mer på de kvinnelige motstykkene til våre venner. Vi vil bli nærmere kjent med både Beate, Camilla, Selma, Turid-Laila og innimellom Else. Det er nok av humorpotensiale i alle disse sterke kvinnenes egne liv, og Frode er sikker på at "Beate" har livets rett som egen serie.

– Etter snart 18 år med  rock'n roll, rølp og fanteri fra Pondus og Jokke fant jeg ut at det var på tide å jazze opp nivået en oktav eller to. Det er på tide at førstedamen herself får skinne i sin egen serie. Leserne vil nok merke at humoren i "Beate" vil være hakket mer sofistikert og underfundig enn hva de ellers må slite med i "Pondus".

At denne serien ser dagens lys samtidig med min egen kjønnsskifteoperasjon er heeelt tilfeldig, vitser Frode i kjent munter stil.

I Egmont er allerede planene klare for et eget blad, som en blanding av livsstilsmagasin og tegneserier, på samme måte som magasinet Rocky i sin tid.

Redaktør for tegneseriedelen, Tom Ostad er veldig fornøyd med konseptet.

– Bladet vil bli en spennende miks av tegneserier av kun nordiske, kvinnelige serieskapere med serier som Zelda, Zofies Verden, Singel og Sugen, Reveland og et par andre karameller vi ikke kan avsløre riktig ennå. 

Frodes skisse på førsteutgaven av det nye Beate-bladet. Frodes skisse på førsteutgaven av  Beate-bladet.

I tillegg til tegneserier vil månedsbladet fylles av artikler om interiør, mote, mat, aparte kjendis-stoff, pirrende lesning, samt humoristiske artikler om hvordan menn ikke klarer å lese bruksanvisinger, hvorfor de aldri klarer å legge ned do-lokket, hvorfor de aldri klarer å spørre om veien og hvordan man skal få ham til å snakke om følelser.

– Selvfølgelig med en litt freshere twist. Vi samarbeider med redaksjonene i kvinne- og ungdomsbladene Camille og Julia og trykker artiklene de andre bladene synes er litt for gærne!
Avslutter Ostad. 

Bladet vil bli å finne i salg fra august, perfekt timet med et skolestartspesial.

For en liten prøvesmak på bladet, klikker du her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning